by Anna&Maria

by Anna&Maria

2/01/2013

Antaa hyvän kiertää


Helmikuun kampanjassa on hyvän olon hoito kasvoille (70€), josta lahjoitetaan 20% hyväntekeväisyyteen. 

Polte hyväntekeväisyyden parissa työskentelyyn sai alkunsa jo vuosi sitten marraskuussa Marian ollessa viimeksi Aasiaa kiertelemässä. Hyväntekeväisyyden tekeminen työn ohella tuntui kuitenkin haastavalta ajan puutteen vuoksi, jolloin Maria sai idean työn ja hyväntekeväisyyden yhdistämisestä hyväntekeväisyyshoidon muodossa.
Aluksi ajatuksena oli että kohteena olisi mielenterveys tai lapset ja nuoret, mutta jostain syystä kehitysvammaisten "keharikaveri" toiminta tuli kuitenkin Marian mieleen ja kohteeksi valittiin  Helsingin kehitysvammatuki 57 ry. 

Hyvän olon hoidosta kasvoille lahjoitetaan siis 20%, Helsingin kehitysvammatuki 57 ry:lle, kehitysvammaisten ystävätupatoimintaan. Ystävätupa on kehitysvammaisille aikuisille tarkoitettu kohtaamispaikka, kerhokahvila, jossa voi tavata tuttuja ja viettää aikaa mukavassa seurassa. Ystävätupatoiminta järjestää kehitysvammaisille aikuisille myös erilaisia tapahtumia, kursseja, matkoja ja retkiä.

Kampanja on voimassa 1.2.2013-31.5.2013, aikaa on siis vaikka useampaankin hyvän olon hoitoon. Voit myös laittaa hyvän kiertämään ja ilahduttaa ystävääsi hyvän olon hoidolla!

<3:lla Yade

P.S Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä maksaa lahjakorteilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti