by Anna&Maria

by Anna&Maria

2/09/2013

Häähumu voi alkaa!


Maria on ystävänsä Emman kaasona ensisyksynä, niimpä ajattelin aloittaa tämän häähömpötyksen jo nyt hyvissä ajoin (samahan koskee muutenkin kaikkia aikatauluja liittyen häihin ;)).  Tytöt ovat luvanneet kertoa minulle myös muista järjestelyihin liittyvistä asioista, kunhan järjestelyt hieman etenevät, joten muutakin on varmasti luvassa! <3
Olkoon tämä ohjenuorana hääjärjestelyjen keskellä. ;)
Meillä käy hoitolassa muutenkin paljon tulevia morsiamia (ja sulhasia) hoidoissa, joten ajattelin kertoa seuraavaksi hieman vinkkejä hoidoista yms. Erilaisia vaihtoehtoja hoidoista ja tarjontaa on valtavasti, mutta kaikkein lämpimimmin tytöt suosittelivat kasvohoitoa sekä morsiammelle että sulhaselle. Tässä muutama syy:
  • Hoidetussa ihossa meikki näyttää paremmalta ja pysyy paremmin (myös meikitön iho näyttää paremmalta kasvohoidon jälkeen, winkwink sulhaset!)
  • Kasvohoito hemmottelee niin ihoa kuin mieltäkin - stressi näkyy helposti ihossa, etenkin kasvojen ihossa
  • Kiireen keskellä molempien on tärkeää pitää huolta myös itsestään

Kasvohoito valitaan aina ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan, sekä asiakkaan toiveet huomioiden. Mikäli ihossa on jotain "ongelmia" tulisi aika varata hyvissä ajoin ennen suurta päivää, jotta iho ehditään hoitaa kuntoon ennen sitä. Ylipäätänsä ajoissa varaamista ei kuulemma voi liikaa korostaa, jotta saa varmasti itselle parhaiten sopivan ajan. (!!!) :)

Muita palveluita suosituimpia palveluita häiden alla ovat mm. häämeikki, ripsienpidennykset, geelikynnet, jalkahoito, sokerointi sekä erilaiset vartalohoidot (vartalohoidon tärkeyttä ei tyttöjen mukaan voi liikaa korostaa mikäli aikoo käyttää itseruskettavia tuotteita ennen häitä - mutta niistä lisää myöhemmin)

Sattuneesta syystä mieleeni tuli, että meillä on järjestetty myös polttareita, tai siis polttaripäivän ohjelmaa. Ohjelmaan voi kuulua esimerkiksi joku ihana hoito, jonka yhteydessä tarjoillaan esim. pientä purtavaa, hedelmiä, teetä, kahvia, jne... Yksi suosituimmista hoidoista on ollut jalkahoito, jonka yhteydessä morsian on nauttinut kuplivaa ja hedelmiä (sillä aikaa kaasojen on helppo varmistella loppupäivän aikataulut tai järjestellä muita asioita) ;)

<3:lla Yade

P.S. Olisi kiva kuulla kommentteja liittyen ihan mihin vaan?! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti