by Anna&Maria

by Anna&Maria

11/06/2013

Mikroneulaus

Viime keväänä Yadeen rantatui tämä erittäin tehokas erikoiskasvohoito. Mikroneulaus on hoitomenetelmä, joka stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa, sekä edesauttaa ihon uudistumista. Se myös kiinteyttää ja tasoittaa juonteita. Uusia soluja syntyy ja ihon verenkierto paranee.
Mikroneulaus toimii tuottamalla ohuilla neuloilla tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ihon dermikseen. Nämä stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät tehoaineet myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat merkittävästi ihon kuntoon.
Mikroneulaus on tehokas veitsetön vaihtoehto erilaisille iho-ongelmille kuten:
  • rypyt ja juonteet
  • akne- ja muut arvet
  • hyperpigmentaatiot
Olemme nyt ahkerasti "rullailleet" viimeiset puoli vuotta. Tuloksia ja tyytyväisiä asiakkaita riittää!

Päätimme Annan kanssa aloittaa mikroneulauksen tekemisen äidilleni, joka lupautui toimia mallina seuraavassa tutkimuksessa ;P Äitini iho on hyvin herkkä ja rakenteeltaan aika ohut. Tässä näette kuvia ensimmäisestä hoitokerrasta.
Kasvot ennen hoidon alkua.
Silmänympärysiho
Otsa ja leukapieli


Aloitettiin rullaaminen kaulalta. Kuvassa näkyy hyvin, kuinka iho alkaa samantien punoittamaan.

Tässä vielä kasvot rullaamisen jälkeen. Kuten vasemmasta kuvasta näkyy niin iho punoittaa melkoisesti. Mutta niin sen on tarkoituskin. Punoitus tarkoittaa, että iho aktivoituu. Lopuksi asiakkaan kasvoille laitettiin ihana kultanaamio, joka rauhoitti punoitusta aika tehokkaasti! Kaulalle laitettiin Mary Cohrin rauhoittava naamio. (vasen kuva)

Punoitus kasvoilla saattaa kestää muutaman tunnin. Joten suositeltavaa on hoidon jälkee lampsia suoraan kotisohvalle katsomaan telkkua :) Samana päivänä ei ole suositeltavaa käyttää meikkiä, eikä kauheasti kosketella ihoa. Parasta antaa kaikkien aineiden rauhassa imeytyä ja seuraavana aamuna pestä kasvot ja laittaa hoitovoiteet.

Jos kaipaat todella tehokasta hoitoa yllä mainittuihin asioihin, suosittelen lämpimästi mikroneulausta!!

Kiitos Äiti! <3

<3 Maria ja Anna
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti