by Anna&Maria

by Anna&Maria

2/20/2013

Mary Cohr


Mikä onkaan se huumaava tuoksu, joka hoitohuoneista leijailee? No se on tietysti hoitolatuotesarjamme, Mary Cohr ja sen ihanat tuotteet. Ajattelin hieman esitellä niitä teille seuraavaksi. 


Ensin hieman taustaa...

Tuotesarjan innoittajana on ollut puhdas luonto (joka on syksi syistä miksi Mariakin on tämän sarjan meille valinnut :)). Sarjan on kehittänyt ranskalainen farmasian tohtori Jean-Daniel Modin. Modin on ranskalaisen plastiikkakirurgian uranuurtajan poika, joka päätti hyödyntää farmasian koulutustaan ja kehittää ihon toipumista edistäviä ja sitä uudistavia kosmetiikkatuotteita. Alunperin hänen isänsä käytti tuotteita plastiikkakirurgisten leikkausten yhteydessä ja tänäpäivänä niitä käyttävät kosmetologit ympäri maailman. Mary Cohr on kehittänyt 30 vuoden ajan entistä parempia erikoishoitoja ja -tuotteita kauniin ja terveen ihon ylläpitämiseen. Luottamus syntyy tuloksista, ja niistä Mary Cohr on maailmankuulu.

ja tuotteista...

Mary Cohr on kehittänyt tuotteensa mahdollisimman luonnollisiksi: niiden valmistuksessa ei ole käytetty geenimuunneltuja raaka-aineita eikä parabeenejäNäin ihonhoidossa on mahdollista hyödyntää luonnon parhaita, kasveista uutettuja aktiivi- ja suoja-aineita. Tarkkaan valitut eteeriset öljyt antavat iholle elinvoimaa, energiaa ja ennenkokematonta säihkettä. Tuotteet sopivat kaikkein vaativimmallekkin iholle - myös kauneusleikkausten jälkihoitoon.

Sitten raaka-aineista...

Mary Cohr on valinnut tuotteisiinsa kolme toisiaan täydentävää ja erityisen tehokasta eteeristä öljyä: stressiä poistavan ja rentouttavan laventelin ( Lavandula Officinalis ), ihoa uudistavan ja korjaavan salvian ( Salvia Officinalis ) sekä kiinteyttävän rosmariinin ( Rosmarinus Officinalis ). Kasveista valmistettaviin eteerisiin öljyihin varastoituvat, auringon antaman energian lisäksi, myös kullekin kasvilajille tyypilliset parantavat ja hoitavat ominaisuudet.

Ja vielä muutama fakta...

 • Mary Cohr kauneushoitoloiden päätavoite on kokonaisvaltainen hyvinvointi. (Tässä toinen syy Marian valintaan :)) 
 • Tuotesarja on Ranskan myydyin aromaterapiaan perustuva hoitolasarja
 • Sarjalle on myönnetty ISO-22716 -sertifikaatti (ohjeistus kosmetiikkateollisuuden hyville valmistustavoille) merkiksi korkeatasoisesta kosmetiikan valmistuksesta.  
 • Mary Cohrilta löytyy tuotteet naisille sekä miehille, kasvoille ja vartalolle

 Mikä sitten tekee tästä sarjasta erityisen? 

No esimerkiksi se, että  Mary Cohr käyttää eteerisiä öljyjä tuotteissaan ainutlaatuisella ja mullistavalla tavalla. Mary Cohr on myös patentoinut tuotteen, joka  imeyttää hoitotuotteiden aktiiviaineet ihoon kolme kertaa normaalia syvemmälle ja tekee näin myös kotihoidosta entistä tehokkaampaa. Nämä innovatiiviset Essences Vitales –geelibuusterit ovat ainutlaatuisia ihonhoitotuotteita, jotka parantavat muiden hoitotuotteiden imeytymistä, aktivoivat ihon toimintoja ja antavat energiaa.

Tällaista tällä kertaa!

<3:lla Yade

P.S. Kysymyksiä ja kokemuksia saa jättää kommenttiboksiin! :)


2 kommenttia:

 1. Itse en omista montaakaan Mary Cohr -tuotetta, mutta kasvohoidossa olen huomananut erityisesti niiden ihanan tuoksun!
  Heli

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! Kiitos kommentista Heli! :)

  VastaaPoista