by Anna&Maria

by Anna&Maria

4/01/2014

Kauan odotetut Kat Von D:n meikit!Olen jo kauan odottanut, että saan käsiini kuuluisan tatuoijan Kat Von D:n lanseeramia meikkituotteita. Katin meikkejä saa ainoastaan Sephoralta ja kyseistä putiikkiahan ei Suomesta löydy. Ihana ystäväni päätti ilahduttaa minua palatessaan Amerikan matkaltaan ja toi minulle luomiväripaletin sekä huulipunan!

Ensimmäisenä ihastuin tuotteiden pakkauksiin. Pakkauksissa näkyy hyvin Katin taiteellisuus. Luomiväripaletissa plussana on iso peili, joka helpottaa meikkaamista.


Sen lisäksi, että tuotteet näyttävät erittäin hyviltä ne ovat myös laadultaan vähintäänkin sitä mitä odotin! Luomiväreissä on runsaasti pigmenttiä eikä väri pakene luomivakoon päivän aikana. Tällä värikkäällä paletilla pystyy tekemään vaikka minkälaisia silmämeikkejä!
Huulipuna on koostumukseltaan täyteläinen ja runsaspigmenttinen. Se pysyy huulilla erittäin hyvin, eikä sitä tarvitse olla jatkuvasti lisäilemässä.Aivan ihania tuotteita molemmat! En malta odottaa, että pääsen itse Sephoraan vierailulle. Voi olla, että muutama Katin meikki tulisi ostettua!

<3 Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti