by Anna&Maria

by Anna&Maria

2/14/2013

Asiaa kasvohoidosta ja kosmetiikasta


Seuraavaksi ajattelin kertoa hieman kasvohoidosta sekä kotona että hoitolassa. Tässä myös kosmetiikalla ja tuotteilla on iso rooli. Anna teki tänään kasvohoidon asiakkaalle, jota sain haastatella hoidon jälkeen. Sain jopa ottaa pari kuvaa! ;)

Asiakas ja Anna olivat yhdessä valinneet hoidoksi tämän hetken ajankohtaisimman kasvohoidon - Beauté Aromatic:n eli energiaa eteerisistä öljyistä. Hoito perustuu kasveista uutettuihin tehokkaisiin eteerisiin öljyihin ja kukkaisuutteisiin. Anna kertoi, että eteeriset öljyt ovat tehokkaita sekä hyvin siedettyjä luonnollisten ominaisuuksiensa ansiosta ja hoidossa käytettävät aromaattiset öljyt valitaan aina ihotyypin ja tarpeen mukaan. Kyseessä on kokonaisvaltainen hoito, jossa keho ja mieli rentoutuvat ja iho on hoidon jälkeen ihanan pehmeä, kuulas ja ravittu. 

Aluksi Anna määritteli asiakkaan ihotyypin (tässä vaiheessa varmistetaan myös nk. ”ihon historia” eli aikaisemmat hoidot, tuotteet ja allergiat). Tämä on muuten yksi kasvohoidossa käynnin hyvistä puolista, sillä kasvohoitoa tehdessä kosmetologi pääsee todella lähelle asiakkaan "puhdasta" (meikitöntä) ihoa. Toinen hoitolassa tehtävän kasvohoidon hyvä puoli on, että tuotteiden sopivuuden pääsee testaamaan heti iholle. Kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta eteerisillä öljyillä sekä ihotyypin mukainen kukkaisuutenaamio ja loppuvoiteet (kosteus- ja silmänympärysvoide).


Kuvat asiakkaan pintakuivasta ihosta ennen ja jälkeen hoidon - huomaatteko tekin eron? :)
 Näin asiakas kertoi hoidosta: 

"Aivan ihana todella kokonaisvaltainen hoito. Tuotteet tuoksuivat luonnollisilta ja ihanilta. Olin yllättynyt ettei kuorinnassa ollut lainkaan rakeita, sillä olen tottunut käyttämään rakeisia kuorintoja, vaikka ihoni onkin herkkä. Silti se puhdisti ihon todella hyvin - myös t-alueen. Myös naamio oli mielyttävän tuntuinen, sillä se oli levitettäessä lämmintä. Hoidon ehdoton kohokohta oli kuitenkin kasvohieronta! IHANA! Sitä ei tule edes ajatelleeksi millaiselle rasitukselle kasvojen iho joutuu ja miten uskomattoman rentouttavaa kasvohieronta voi olla. Rentouttavaa oloa hieronnan aikana vahvistivat huumaavat öljyjen tuoksut. Hieronnan myötä kaikki kireys jäi kyllä pedille - toivottavasti se ei tarttunut seuraavaan asiakkaaseen. ;)" 

Tiedättehän sen tunteen, kun kaikki ihonhoito tuotteet loppuvat aina samaan aikaan? - no se on tietysti paras ajankohta tulla kasvohoitoon! :) Silloin kosmetologi voi nimittäin katsoa juuri siihen hetkeen sopivat tuotteet. Anna kertoi asiakkaan ihon olevan pintakuiva sekaiho - siis se tyypillisin suomalainen ihotyyppi. Iho on tämän lisäksi vielä herkkä ja talvella todella kuiva. Tämä on juuri se ihotyyppi joka tarvitsee talvella ja kesällä ihan eri tuotteita. Tässä tuotteet, joita Anna suositteli asiakkaalle:


Démaquillant immunité beauté puhdistuemulsio (puhdistaa hellävaraisesti poistaen tehokkaasti epäpuhtaudet, jättää ihon pehmeäksi ja joustavaksi)
  Tonique immunité beauté kasvovesi (pehmentää ja raikastaa ihoa, rauhoittaa)
 Nutrizen voide (ravitsee ja kosteuttaa ihoa, rauhoittaa ja pehmittää, erinomainen talvi-iholle)
 Eye fresh silmänympärysvoide (vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia, kosteuttaa ja pehmittää)
Laitan myöhemmin tällä viikolla vielä tietoa ihon kotihoidosta ja tarkempaa infoa myös hoitolamme tuotesarjasta. :)

Pikaisiin kuulumisiin siis!

<3:lla Yade

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti