by Anna&Maria

by Anna&Maria

3/04/2013

Iki-ihanat ripsienpidennykset!


Oletteko kyllästyneitä ainaiseen ripsivärillä tuhraamiseen tai ikuiseen sen oikean ripsivärin etsimiseen? Entäpä tuulessa ja tuiskussa leviävään ripsiväriin tai vedenkestävän version pois hinkkaamiseen? Ripsienpidennykset ovat vastaus kaik..  useimpiin ongelmiin! Maria on meillä oikea ripsivelho ja tekee paljon ripsiasiakkaita, siksi kyselin Marialta ripsienpidennyksistä jo ennen kuin hän lähti lomalle.

Maria korosti, että koulutus ja ammattitaito ovat yksiä tärkeimmistä asioista ripsienpidennysten tekemisessä, sillä tekijöitä on kaikenlaisia. Tämän lisäksi myös hygienia ja tarkkuus ovat erittäin tärkeitä. Tarkkuutta se vaatiikin, sillä yksi ripsikuitu liimataan aina yhteen omaan ripseen (jolloin omat ripset eivät vaurioidu). Myös hygienia korostuu, sillä ripsiä laitettaessa ollaan läheisessä kosketuksessa sen herkän silmänympärysihon sekä tietysti silmien kanssa. (Silmänympärysihoa hoitaa muuten laiton aikana myös alaluomella käytettävät geelilaput, jotka estävät ripsien liimautumisen alaripsiin ja ihoon). Myös liimalla on tärkeä merkitys ripsienpidennyksiä laitettaessa. Itse pidennykset ovat ns. minkkikuitua - eivät siis oikeaa minkin karvaa. :D Laiton tulee myös aina olla kivutonta (ja usein asiakkaat nukkuvatkin laiton ajan! :D).

Tärkeää on, että yksi ripsikuitu liimataan yhteen omaan ripseen. Jos kuitu kiinnitetään useaan ripseen, lähtevät omat ripset ennen aikojaan pois ja ripsien kasvu saattaa järkkyä. Se saattaa aiheuttaa myös epämielyttävää kutinan tunnetta.
Maria kertoi, että jokaista asiakasta palvellaan aina yksilöllisesti, ja lopputuloksesta keskustellaan aina yhdessä. Vaikka pituuksia löytyy 17mm asti, eivät pidennykset todellakaan tarkoita sitä, että oman ripsen pituuden pitäisi edes muuttua. Mikäli haluaa ripsiin vain tuuhennusta, voi ripsiin laittaa saman pituuden kuin omat ripset ovat. Ripsiä ei myöskään tarvitse värjätä ennen kuin ripset laitetaan (jos sen haluaa tehdä, pitäisi se tehdä viimeistään 2 päivää ennen pidennyksien laittoa - on kuitenkin hyvä muistaa, ettei ripsiä voi värjätä pidennysten kanssa, joten kun olet koukussa, ei niitä kuitenkaan tule värjättyä. :D). Mikäli haluaa kokeilla miltä ripset tuntuvat pidennysten kanssa, voidaan ensimmäisellä kerralla tehdä ns. demosetti, jossa kuituja liimataan vain n. puoliin omista ripsistä.

Tässä Annan taidonnäyte valmiista ripsistä :) (Tällä asiakkaalla on muuten tosi vaaleat omat ripset!)

Uusia ripsien pidennyksiä ei saisi kastella ensimmäisen 24 tunnin aikana. Meikin poistoaineen tulisi olla öljytön samoin kuin meikkien (lähinnä rajaus -öljytön ja vahaton, ja mikäli alaripsissä haluaa käyttää ripsiväriä)

Ainoa vaara on siis addiktoituminen, yhden torkun pidemmät aamu-unet, säihkyvä katse ympäri vuorokauden - jep, ihan niinkuin elokuvissa - ja juuri ne ominaisuudet, joita unelmien ripsiväriltä etsit (ilman niitä haittapuolia). Mitä siis vielä odotat?? :)

<3:lla Yade

P.S. Maaliskuun kampanjahoidon löydät täältä. Huomenna kerron jostain ihan uudesta, stay tuned! ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti