by Anna&Maria

by Anna&Maria

10/07/2013

Päivä Annan kanssa


Heippa!

Monesti sitä tulee mietittyä miten muut ihmiset viettävät vapaa-aikaansa ja koska lokakuu on Annan kuukausi (tästä lisää postauksen lopussa!) niin päätimme tehdä jutun siitä miten Anna viettää vapaapäivänsä :)

Klo 8.00
Työni alkavat usein aikaisin, joten herään myös vapaapäivinä melko aikaisin vaikka saisinkin nukkua :) Vapaapäivinä herätyskellona toimii koirani Luca, joka kyllä pitää huolen siitä että herään...Nukkuminen on hyvin haastavaa, jos kasvoja nuuskitaan ;D

Klo 9.00
Vapaapäivänä nautin yleensä ns. super-aamupaloja eli kerään jääkaapista kaiken ;) Jos en jaksa kaikkea se ei haittaa, koska Luca syö kyllä kaiken mitä en jaksa. Suosikkini on maitorahka myslillä ja hunajalla <3 Harmi että en pidä maksamakkarasta, koska se on Lucan suosikki ;D

                                                              "Minua ei ruokita..."

Klo 11.00
Lucan ulkoilutuksen ja aamupalan jälkeen testailin vähän uusia hiustuotteita Moroccan Oil-sarjalta (tästä tulossa lisää pian!) ja yritin siivota vaatehuonettani... Fiilistelin myös uutta tuoksuani, jonka ostin Sokokselta <3 Tuo rusetti-pullo on ehkä maailman söpöin! Näitä tuoksuja on olemassa 4, joista ostin tuon vihreän. Ihanan kevyt päivätuoksuksi. Joudun ehkä ostamaan vielä toisen...:) Kyseessä ovat siis Tommy Hilfigerin-tuoksut, jotka ovat saatavilla ainoastaan Sokokselta.



Klo 14.00
Tuunasin villakangastakkiini uudet napit. Takissa oli omaan makuuni hieman tylsät mustat napit ja päätin vaihtaa ne Stockmannilta ostamiini hopeanvärisiin ankkurinappeihin :) Tykkään!




Klo 17.00
Päivän menu oli tälläkin kertaa pizzaa, joka on ehdottomasti yksi lempiruokani. Pizzan täytteenä on aina mozzarellaa ja oliiveja. Muita täytteitä vaihtelen fiiliksen mukaan :) Alkuilta menikin sitten TV-ohjelmien parissa. Boxille oli taas kertynyt katsottavaa ja tällä kertaa oli vuorossa Kaisa ja puoli valtakuntaa.



Klo 20.00
Loppuilta sujuikin sitten lempiharrastukseni eli shoppailun merkeissä ;D Löysin viimeinkin täydellisen kaulaliinan talveksi. Acnen Canada-huivia on kehuttu myös monissa blogeissa, joten päätin tilata sen harmaana <3 Viime kerralla kun kävin kaupoissa metsästämässä huiveja törmäsin vaan akryylistä tai muista surkeista keinokuiduista valmistettuihin yksilöihin, jotka olen jo huonoiksi todennut. Akryyli ei lämmitä ja tekee hiuksista kamalan sähköiset sekä nyppyyntyy hetkessä :(

Päivän päätteeksi riemun kiljahduksia aiheutti vielä se kun huomasin, että havittelemastani H&M tunikasta oli taas kokoja tarjolla nettikaupan puolella. Näitä kahta jään kyllä innolla odottelemaan :)


Ja miksi lokakuu on Annan kuukausi?

No, koska lokakuun aikana saa -20% kaikista Annalle varatuista ajoista! Eli ajan voi varata myös marraskuulle tai joulukuulle :) Alennus ei koske mikroneulausta eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tarjouksiin eikä maksaa lahjakorteilla. Nyt siis kipin kapin meidän nettiajanvaraukseen tästä!



<3 Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti