by Anna&Maria

by Anna&Maria

10/22/2013

Lokakuun Liv- Boxi!


Ihanaa!! Jälleen oli se aika kuukaudesta kun sain uuden Liv-boxin käsiini. Aina yhtä jännittävää ja ihanaa tutkia, mitä kaikkea paketti sisältää.

Lokakuun boxissa oli seuraavat tuotteet:

Favoran hoitava käsivoide. Ihanan tuntuinen ja mikä parasta voide imeytyy todella nopeasti eikä jätä käsiä tahmaisiksi. Käsivoide on hajusteeton, joten se sopii myös herkällekin iholle.

Trindin Nail Repair-kynnenvahvistaja. Nyt täytyy myöntää, etten ole tuotetta päässyt itse kokeilemaan. Tällä hetkellä minulla on rakennekynnet ja niiden kanssa tämä kyseinen tuote ei pääse kyllä oikeuksiinsa. Mutta aion antaa tuotteen eteenpäin sitä enemmän tarvitsevalle :)

Born to Bio-mango suihkugeeli. Herkullisen tuoksuinen suihkugeeli, joka mukavasti piristää. Tuotteen tuoksu on niin hurmaava, että sitä tekisi mieli jopa maistaa :P Suosittelen lämpimästi!

Louis Widmer-Skin Appeal kuorinta. Tämä tuote oli ehdottomasti boxin yksi parhaista! Todella tehokas tuote, joka kirkastaa ja silottaa ihoa. Ei tehnyt ihosta kuivaa eikä jättänyt kiristävää tunnetta.

Tuoksunäytteitä oli kaksi kappaletta. Marc Jacobsin Honey ja Espritin Duo Woman. Näin tuoksuja rakastavalle ihmiselle...tämäkin setti oli mieluinen! :)

Marc Jacobsin Honey on aika raikas, mutta kuitenkin pehmeä tuoksu. Sopii hyvin päivätuoksuksi.
Espritin Duo Woman oli vähän voimakkaampi ja ehkä naisellisempi tuoksu. Koska pidän erityisesti kukkaistuoksuista tämä tuoksu vei voiton :)

Schwarzkopf BC Oil Miracle- hoitoöljy. Tätä tuotetta en voi tarpeeksi kehua! Tuote ei jätä hiuksia yhtään rasvaisiksi, vaan saa ne suorastaan hehkumaan. Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja silkkisen tuntuiset. Kaiken kruunaa tuotteen ylellinen tuoksu. Tätä tekisi mieli laitaa hiuksiin jatkuvasti. Täytyy ehdottomasti käydä ostamassa tämä puteli ihan vakituiseen käyttöön.

Nyt jään taas malttamattomana odottamaan marraskuun Boxia!

<3 Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti