by Anna&Maria

by Anna&Maria

10/13/2013

I love me-messut ja kilpailu!Heipparallaa!


Kävin perjantaina pyörähtämässä I love me-messuilla. Tarjolla oli läjäpäin erilaisia kauneuteen ja terveyteen liittyviä juttuja. Maistoin varmaan yli kymmentä erilaista jugurttia tai rahkaa. Tarjolla oli myös paljon erilaisia energiapatukoita ja juomia. Yök ;D Yleistunnelma messuilla oli ihan kiva ja ainakaan pahempaa ruuhkaa ei ollut perjantaina havaittavissa. Liekö syypäänä keskustassa riehuvat hullut päivät? Oma keltainen saaliini sisälsi vain karkkia ja pakenin järjetöntä ryysistä 5 minuutin jälkeen ahdistuneena...Onneksi tätä lievensi ostamani suklaat.

Takaisin messuihin.

Muotipuolella piipahdin Elle-lehden pisteessä. Tilaukseen meni ;D Tarjolla oli myös paljon kenkiä, vaatteita sekä ihania hattuja <3
Messuilla jaettiin testiin mm. Moroccan oil-sarjan öljyjä. Uusia hiustuotteita on aina kiva kokeilla :) Muutenkin messujen tarjonta hiusjutuista kiinnostuneille oli melko kattava.

Forsman Tea-messutarjousta en vaan voinut ohittaa! Kolme pussia viidellä eurolla teen rakastajalle oli vaan ylitsepääsemätön <3


Cuccio-perheeseen saatiin pari uutta geelilakkaa ja vihdoin löytyi se täydellinen hopeinen sävy mitä on kyselty! Lisäksi löytyi neutraali vaalea sävy sekä mieletön uusi metallinen siniharmaa. Näyttää kuvassa valitettavasti kovin mustalta. Uusista tulokkaista innostuneina päätettiin Marian kanssa järjestää Cuccio-aiheinen kilpailu blogissa! Eli kommentoimalla tähän osallistutte Cuccion geelilakkauksen arvontaan (arvo 50€.) Jos kävitte messuilla niin kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte ja jättäkää toimiva sähköpostiosoite, jotta saamme yhteyden voittajaan :) Osallistumisaikaa on 31.10 asti. Onnea kaikille tasapuolisesti ja ihanaa sunnuntaita!

<3 Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti