by Anna&Maria

by Anna&Maria

10/09/2013

Inglot 

Inglotin on perustanut Wojtek Inglot, jonka intohimo väreihin kasvoi kokonaiseksi värikosmetiikkasarjaksi! Ensimmäinen kotikeittiössä valmistettu sarjan tuote oli kynsilakka ja yrityksen ensimmäinen työntekijä oli Wojtekin pikkusisko, joka työskentelee edelleen Inglotilla :)
Inglotin tuotteet ovat tunnettuja erittäin korkeasta laadustaan. Tuotteet valmistetaan erittäin hyvistä raaka-aineista. Lähestulkoon kaikki sarjan tuotteet valmistetaan yrityksen omilla tuotantolaitoksilla ja myydään vain merkin omissa liikkeissä. Sarjasta löytyy kaikki tarvittavat tuotteet niin päivämeikin kuin näyttävän esiintymismeikin tekemiseen. Näppärä freedom-system takaa jokaiselle yksilöllisen sekä juuri omiin tarpeisiin sopivan paletin. Värejä saa myös halutessaan hankkia yksittäispakattuina. Inglot on myös sitoutunut kansainväliseen eläinkokeettomiin tuotteisiin :)
Inglotin ensimmäinen liike avattiin Suomessa maaliskuussa 2010 ja vastaanotto on ollut erittäin positiivinen. Liikkeitä löytyy tällä hetkellä Helsingistä, Espoosta, Vantaalta sekä Raisiosta. Myös me olemme olleet erittäin tyytyväisiä Inglotin tuotteisiin. Meikkipohjat ovat loistavia ja värivalikoimaa riittää! Kaiken kaikkiaan erittäin monipuolinen sarja :)

Tervetuloa meikkeihin! 

Juhlameikki 60€
Päivämeikki 40€
Häämeikki 90€ (sis.koemeikin)

Teemme myös meikkiopastuksia yksittäisille henkilöille sekä isommille ryhmille. Meikkiopastukset voidaan toteuttaa joko hoitolassamme tai voimme halutessasi tulla esimerkiksi työpaikallenne. Kysy lisää!


Anna&Maria
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti