by Anna&Maria

by Anna&Maria

10/27/2013

Kosmetiikan kokkauskurssi-oliiviöljy-mineraalisuolakuorinta


Olen kuullut monelta taholta, että suolan käyttö ihohoidossa on nyt pop. No tietysti tuumasta toimeen ja olihan se pakko itsekin kokeilla. Sekoitin noin ruokalusikallisen neitsyt-oliiviöljyä ja noin ruokalusikallisen suolaa. Levitin kasvoille (huom! vältä silmänympärysihoa), pyörittelin varovasti ja annoin lopuksi vielä vaikuttaa hetken.

Täytyy kyllä sanoa, että iho tuntuu tällä hetkellä todella pehmoiselta. Se ei tunnu yhtään kuivalta vaan päinvastoin. Löysin netistä paljon vinkkejä kasvojen suolakuorintaan. Toiset käyttivät lisäksi vettä ja toiset oliiviöljyä. Itselläni on sen verran kuiva iho, että valitsin pohjaksi öljyn. Näin iho saa samalla sen tarvitsemaa kosteutta. Suola taas itsessään puhdistaa sekä desinfioi ihoa. Se sisältää myös paljon mineraaleja, jotka puolestaan ravitsevat ihoa. Lisäksi suola aktivoi ihon omaa kosteuttamisprosessia.

Tietenkään kodin maustekaapista löydetty mineraalisuola ei ole välttämättä paras vaihtoehto pitkällä juoksulla. Luontaistuotekaupoissa on myynnissä ihan tähän tarkoitukseen paremmin soveltuvaa kylpysuolaa. Mutta kokeilemisen arvoinen juttu ehdottomasti! ;D


<3 Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti