by Anna&Maria

by Anna&Maria

1/08/2013

Yade esittäytyy
Olen pian 3 -vuotias kauneushoitola Helsingin Viikissä. Vaikka olenkin vielä suhteellisen nuori, ajatus minusta - "omasta hoitolasta" - kypsyi omistajani Marian mielessä pitkään. Sopivan liiketilan löydyttyä, tila remontoitiin koko perheen ja lähipiirin voimin ja syntymäpäiviäni vietettiin 1.6.2010. Aluksi tiloissani toimi kaksi yrittäjää: Maria ja Mari, mutta viime syksynä mukaan tuli myös kolmas yrittäjä: Anna (heistä kerron myöhemmin lisää). Heidän lisäksi mukana yrityksessä on alusta asti ollut myös Marian isoveli, hän oli suuressa roolissa jo rakennusvaiheessa.

Maria on kertonut minulle, että idea omasta hoitolasta, lähti alunperin suuresta halusta tehdä jotain omaa, sekä intohimosta hoitolatyötä kohtaan. Lisäksi Marian mielestä on tärkeää pitää huolta sekä sisäisestä, että ulkoisesta hyvinvoinnista, voidakseen kokonaisvaltaisesti hyvin. Hoitolassamme tehdäänkin monipuolisia hoitoja, joihin voit tutustua nettisivuillamme. Erikoistumisalueenamme ovat aromahieronta sekä ripsienpidennykset ja hoitolassamme on käytössä Mary Cohr -hoitolatuotesarja (kerron myös tästä myöhemmin lisää). Maria painottaa vielä, että kaikki työ mitä hoitolassamme tehdään perustuu loppujen lopuksi ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Idea omasta blogista lähti, kun mietin miten saisin jaettua kaikki kuulemani hyödylliset neuvot ja vinkit, joita Maria, Mari ja Anna kertovat asiakkaille, sekä vastaukset asiakkaita askarruttaviin kysymyksiin mm. ihonhoidosta. Koska meillä käy asiakkaina myös jonkin verran bloggaajia, keksin idean omasta blogistani! Minulla on joitain aiheita jo mielessäni, mutta toivoisin tietysti vinkkejä myös lukijoita kiinnostavista aiheista. Olenhan aitiopaikalla seuraamassa päivittäistä kauneushoitolan arkea. :)

Pysykäähän kuulolla!

<3:lla Yade

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti