by Anna&Maria

by Anna&Maria

9/12/2013

Syyskuun Liv-Boxi




Olen nyt muutaman kuukauden tilannut liv-boxia ja täytyy sanoa että tämän kuun boxi oli kyllä paras tähän mennessä!! Haettuani boxin aloitin jälleen innokkaana tuotteiden testailun:)

Syyskuun boxi sisälsi seuraavat tuotteet:

Max Factor- Wild Shadow luomiväri.
Tätä en ole päässyt vielä kunnolla testaamaan. Väri on turhan tumma arkikäyttöön, mutta erittäin mieleinen!

Boss Jour Femme-tuoksunäyte ja vartalovoide.
Rakastan hajuvesiä yli kaiken, joten ei ole yllätys että nämä olivat mieleeni! Tuoksu oli todella hyvä!! Täytyypä laittaa ostoslistalle ;)

Dr. Bronner Magic Soap.
Tämä tuote oli todellinen yllätäjä! En ole aikaisemmin kuullut tästä tuotteesta. Tuote tuoksui ruusuiselle ja tuntui todella ihanalta iholla. Täytyy heti selvittää, mistä tätä voi ostaa! Sen lisäksi että tuote on todella hyvä se on täysin biohajoava ja sisältää ainoastaan luonnollisia reilun kaupan öljyjä.

Clarins Beauty Flash Balm- pikakaunistaja.
Tuote tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja tekee ihosta mattapintaisen. Suosittelen!

Louis Widmer Cleansing Milk- puhdistusmaito.
Kevyt puhdistusmaito, joka puhdistaa ihon tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Iho jäi ihanan raikkaaksi, eikä tämä jättänyt sellaista rasvaista tunnetta mitä usein puhdistusmaidoista jää!

En voi edelleenkään muuta kuin kehua tätä mahtavaa ideaa! On niin ihana saada joka kuukausi ylläripaketti ja päästä kokeilemaan uusia ja myös klassikoiksi muodostuneita tuotteita. Lisäksi tuotteet ovat sen kokoisia, että ne on helppo ottaa matkalle mukaan. Olen tammikuussa lähdössä taas reppureissaamaan Aasiaan ja aion kyllä näistä ihanista tuotteista kasata itselleni meikkipussin:)

                                                               I´m coming!!!!<3

Ihanaa päivää kaikille!

<3 Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti