by Anna&Maria

by Anna&Maria

9/18/2013

Asiaa ripsienpidennyksistä

Olemme tässä jo pitkään seuranneet ripsienpidennyksiä koskevaa uutisointia. Suurin osa on ollut kovin negatiivista ja kerrotaan, että käynnit silmälääkäreillä ovat lisääntyneet. Lääkäreillä vastaan tulee myös tapauksia, joissa liimaa on mennyt asiakkaan silmään! Siis mitä ihmettä?! Kuka laittaa liimaa asiakkaan silmään? Mietimme miten tämä vaikuttaa ihmiseen, joka haluaisi kokeilla ripsienpidennystä.
Selitys tähän kaikkeen löytyy ikävä kyllä alalla toimivista ei-ammattilaisista. Tiesittekö, että kuka tahansa voi perustaa kauneushoitalan tai käyttää kosmetologi-ammattinimikettä? Onko tullut kertaakaan mieleen kun olet mennyt kasvohoitoon, että hoitajalla ei välttämättä ole minkäänlaista alan koulutusta? Aika hurjaa ja usein kuuleekin, että tämä ala on kuin villi länsi...
                                                                                             

Koulutuksen saanut ripsientekijä osaa valita asiakkaalle sopivat ripset. Liian usein näkee aivan liian pitkiä tai painavia pidennyksiä, jotka voivat vahingoittaa omia ripsiä. Usein kysytään vahingoittuvatko omat ripset jos käyttää pidennyksiä? Omat ripset eivät vahingoitu, jos pidennykset on laitettu oikein. Ja mistä me sen sitten tiedämme varmasti? Meillä on molemmilla ollut pidennykset jo useamman vuoden ilman mitään ongelmia :) Hyvä tekijä myös ottaa vastuun tekemästään työstä ja noudattaa huolellista hygieniaa.

Mitä asioita sitten kannattaisi ottaa huomioon kun etsii ripsien laittajaa?

-etsi tietoja koulutuksesta
-kysy suosituksia ystäviltä/tuttavilta (puskaradio on paras radio ;)
-hyvä ja halpa eivät ole ystäviä tässäkään elämässä...
-jos jokin asia pidennyksien laitossa mietityttää soita ja kysele lisätietoja. Tämä jo yleensä kertoo siitä onko paikassa ammattitaitoista porukkaa töissä.

Mitä mieltä olette viimeaikaisista uutisista?

<3 Maria ja Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti