by Anna&Maria

by Anna&Maria

9/27/2013

Kosmetiikan kokkauskurssi- luonnonjugurtti

Syksy on saapunut!

Ilmojen viileneminen näkyy ihossamme välittömästi. Iho menettää kosteuttaan ja samalla kimmoisuuttaan. Päätin jälleen aloittaa kokkailemaan kosmetiikkaa kotona:) Aloitin puhdistamalla ja kuorimalla kasvot. Lopuksi tein ihanan kurkku-jugurtti naamion! Nam! Pilkoin kurkut todella pieniksi palasiksi ja sekoitin ne maustamattomaan luonnonjugurttiin. Levitin naamion siveltimellä koko kasvoille, kaulaa unohtamatta ;) Annoin vaikuttaa noin 15 minuuttia, jonka jälkeen pesin kasvot vedellä ja pyyhin lopuksi kasvovedellä. Ihosta tuli todella pehmeän tuntuinen ja raikas. Jugurtti rauhoittaa ja viilentää mukavasti, kun taas kurkku antaa naamiolle kivan virkistävän fiiliksen :)

Vinkki! Tämä naamio sopii erinomaisesti myös auringonoton jälkeen. Se kosteuttaa ja rauhoittaa auringon polttamaa ihoa. Tämä on taas yksi niistä nikseistäni joita tulee ulkomailla käytettyä :)

Halutessasi voit lisätä naamioon esimerkiksi kurkun sijaan vehnäleseitä, jos haluat hieman puhdistavamman vaikutuksen. Vain mielikuvitus on rajana!:)


<3 Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti