by Anna&Maria

by Anna&Maria

9/07/2013

BB vai CC?Saisiko olla BB vai CC? Siis missä vaiheessa siirryttiin vaikeiden ranskalaisten nimien kirjosta näihin hämmentäviin kirjainyhdistelmiin?

Törmäsin eilen ensimmäistä kertaa hiusten BB-voiteeseen ja Loreal on tuomassa markkinoille kynsien BB-lakan. Mitä näillä kirjainyhdistelmillä sitten tarkoitetaan ja mitä
eroa on BB-voiteella ja CC-voiteella?

BB-voide ei itseasiassa ole mikään uusi keksintö, vaan se on ollut Aasiassa jo huippusuosittu tuote ennen kuin rantautui tänne Euroopan markkinoille. Kirjainlyhenne tulee sanoista Beauty Base tai Blemish Balm. BB-voiteet ovat koostumukseltaan kosteusvoiteita, johon on lisätty väripigmenttiä tasoittamaan ihon virheitä. Eli samassa paketissa ja päivävoiteen ja meikkivoiteen :) BB-voiteet ovat todella suosittuja juuri sen vuoksi, että pärjäät hyvin vain yhdellä tuotteella! Plussaa tulee myös luonnollisesta lopputuloksesta. Annan suosikki on Maybellinen BB-voide.

Mutta mikäs on sitten tämä CC-voide? Kirjainlyhenne tulee sanoista Color Correction ja tuote on lähtöisin Koreasta. CC-voiteet ovat siis ihon sävyä korjaavia voiteita ja löytyvät useimmin kauppojen meikkihyllystä. Siinä missä BB-voiteet keskittyvät enemmän ihonhoidollisiin ominaisuuksiin on pikkusisko CC enemmän meikkituote. Marian suosikki Lumenen CC-voide on 6 in 1-tuote sisältäen pohjustuksen, heleytyksen, peiteaineen, meikkivoiteen, pitkäkestoisen meikin sekä aurinkosuojan. Aika kiva paketti, jossa on vielä suomalaisille sopivia vaaleita sävyjä :)


Jäämme innolla odottamaan seuraavia kirjainyhdistelmiä ;)


<3 Anna ja Maria
                                                         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti