by Anna&Maria

by Anna&Maria

3/21/2014

Maaliskuun LivBoxIhanaa, ihanaa!! Tänään sain vihdoin käsiini kauan odotetun LivBoxin. Lomani vuoksi LivBoxi oli parin kuukauden ajan tauolla. Nyt en malta odottaa, että pääsen jälleen kokeilemaan erilaisia tuotteita.

Maaliskuun LivBox sisälsi seuraavat tuotteet:

Marc Jacobs Daisy Edp
Jälleen kerran tuoksu minun makuuni! Ihanan raikas ja naisellinen tuoksu. Tuoksusta tulee mieleen puhdas pyykki!

Clinique Colour Surge Butter Shine Lipstick
Tuote, jossa yhdistyy huulipuna sekä huulikiilto. Todella ihanan tuntuinen tuote ja värikin osui ihan nappiin. Tuote tuntuu huulissa pehmeältä ja täyteläiseltä.

Jurlique Rose Body Cream
Hurmaavan tuoksuinen vartalovoide kosteutta tarvitsevalle iholle. Tuote sisältää ruusua, jojoba öljyä, shea- ja kookosvoita. Tuote imeytyy nopeasti ja jättää ihon samettisen pehmeäksi. Jopa seuraavana päivänä pystyn erottamaan ihanan ruusuntuoksun!

Essie Luxeffects päällyslakka
Ihana glitter-lakka, joka sopii hyvin minkä tahansa värilakan päälle. Itse kokeilin lakkaa myös rakennekynsiin ja se toi mukavan pikku kimalluksen.

Lóreal Paris Elvital Fibralogy Thickness Booster
Tehotuote, joka tekee ohuista hiuksista paksummat. Filloxane-ainesosa menee hiuksen sisään, jossa se levittäytyy antaen hiuksille enemmän rakennetta. Tuote on koostumukseltaan todella nestemäinen, joten se kannattaa sekoittaa hiusnaamioon.

Oral-B 3D White Luxe Glamour Shine
Hammastahna, joka poistaa tummentumia sekä ehkäisee uusien tummentumien syntyä. Innokkaana kokeilin tahnaa ja tulihan sillä hampaat puhtaaksi!:D Mielenkiinnolla odotan, onko hammastahnalla oikeasti jotain vaikutusta pidemmässä käytössä.

Lumene Lab Age Correcting Night Cream
Korjaava yövoide, joka madaltaa syntyneitä ryppyjä ja ehkäisee uusien syntymistä. Tuote parantaa ihon sävyä ja ehkäisee pigmenttimuutoksia.Voide levittyy ja imeytyy hyvin sekä jättää ihon pehmeäksi. Vaikka en ole suoranaisesti ole voiteen kohderyhmää voi tällaisia tuotteita kokeilla hyvin ns.kuuriluontoisesti. Käyttö kannattaa kuitenkin lopettaa jos iho reagoi siihen.

Seuraavaa boxia odotellessa!
<3 Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti