by Anna&Maria

by Anna&Maria

3/27/2014

I love Lancome


Mitä tulee parhaan mahdollisen meikkipohjan luomiseen on Lancome ihan ehdoton suosikkini! Kaikki alkoi siitä kun ostin aikoinaan Lancomen Teint Idole Ultra-meikkivoiteen, josta tuli heti suosikkini. Jossain vaiheessa tämä tuote kuitenkin uusiutui ja uusi koostumus ei ollut enää mieleeni.

Sitten markkinoille ilmestyi kaikkien bloggaajien hehkuttama Teint Miracle. Se olikin sitten rakkautta ensimmäisellä siveltimen vedolla ja palasin takaisin Lancomen maailmaan. Samoihin aikoihin löysin myös Effacernes-peiteaineen, joka on maailman paras tummille silmänalusille!

Vähän aikaa sitten Lancome ilmoitti Teint Miraclen uusiutuvan ja olin jo heittämässä kirvestä kaivoon…mutta tilalle ilmestyi vielä parempi meikkivoide! Värisävykin oli säilynyt suhteellisen samana ja sarjaan saatiin myös todella vaalea sävy meille suomalaisille. Samaan aikaan markkinoille ilmestyi vielä mielenkiintoinen uutuus-Miracle Air de Teint. Tämä hyvin nestemäinen meikkivoide jättää ihon täydellisen mattapintaiseksi. Ihoni kiiltelee päivän mittaan suhteellisen helposti ja tämä on meikkivoide antaa aivan loistavan meikkipohjan koko päiväksi. Peittävyys on kevyempi kuin Teint Miraclessa, mutta tasoittaa riittävästi ihon pikku virheitä :)


Jos et ole vielä tutustunut näihin niin suosittelen kokeilemaan!
Teint Miracle ja Miracle Air de Teint noin 53€ ja Effacernes noin 43€.

Tilasin tänään erään mielettömän luomiväripaletin ja omistan sille ihan oman postauksensa kun se saapuu. Harmi kun toimitus englannista on niiiiiiin hidasta!

<3 Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti