by Anna&Maria

by Anna&Maria

4/05/2013

Mikroneulaus

Olenpa ollut lais... kiireinen, sillä edellisestä postauksesta on jo tasan kuukausi. Kyllä aika rientää. On tässä tapahtunutkin paljon: Maria on palannut lomalta uutta intoa ja energiaa pursuten, Anna on yhtä innovatiivinen kuin ennenkin ja yhdessä nämä supertytöt ovat laittaneet hoitolassa tuulemaan! :) Meillä on ollut myös kaksi työharjoittelijaa Marian vanhasta koulusta harjoittelussa, ehkä esittelen vähän heitäkin tässä, vaikka harjoittelu onkin jo loppunut. Minua ainakin kiinnostaa millaista se kosmetologiksi opiskelu on ja Marian ja Annan opinnoista taitaa olla jo vierähtänyt tovi. (No hard feelings tytöt!) ;)Nyt ajattelin kuitenkin kertoa teille meidän uusimmasta hoidosta kuten jo lupailin. Eli kyseessä on supersuosittu mikroneulaus! No mitäs tämä mikroneulaus sitten oikein tarkoittaa? Kuulostaa aika hurjalta minusta... Kyselin tytöiltä asiasta ja tässäpä teille kunnon infopläjäys aiheesta. Hoito aloitetaan kuten kaikki muutkin kasvohoidot eli haastatatellaan hieman asiakasta ja tarkistetaan, ettei hoidolle ole mitään estettä. Tätä hoitoa kun ei voi tehdä jos asiakkaalla on jokin seuraavista;


 • Ärtynyt tai tulehtunut iho
 • Aktiivinen ruusufinni
 • Aktiivinen tulehtunut akne
 • Marevan lääkitys
 • Säännöllinen särkylääkkeiden käyttö
 • Huuliherpes
 • Psoriasis
 • Tulehtunut atooppinen iho
 • Diabetes

Sitten päästäänkin itse hoitoon joka aloitetaan ihon puhdistuksella. Hoidon aikana asiakkaan kasvot käsitellään mikroneulausrullalla - jokainen asiakas saa ihka oman rullan :) (samaa rullaa voidaan kyllä käyttää yhdelle asiakkaalle useampaan kertaan 3kk ajan). Mitä tällä rullauksella sitten saadaan aikaan? No ensinnäkin, tuottamalla tuhansia pikkuruisia neulakanavia stimuiloidaan erittäin tehokkaasti ihon omaa kollageenin tuotantoa ja se taas edesauttaa siten ihoa uudistumaan. Kuulostaa hyvältä, eikö? :) No ei siinä vielä kaikki... Hoidon tuloksena uusia soluja syntyy ja ihon verenkiertokin paranee! Lisäksi kaikki aineet, jota iholle laitetaan imeytyvät myös huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siten ihon kuntoon.

Rullauksen päätteeksi iholle laitetaan kultanaamio (kyllä luitte aivan oikein!). Kultanaamio on oikeasti 99,9% kultaa ja 100% kollageenia eli lyhyellä matematiikalla 100%:sen varmasti hyvä juttu! Naamion saa vielä kotiin mukaan ja sen voi käyttää uudelleen seuraavana päivänä. Hoidon jälkeen ihoon ei saa koskea 6 tuntiin ja se saattaa punoittaa 1-2 päivän ajan, mutta se kuuluu asiaan. Saunominen ja auringonotto on ehdottomasti kielletty seuraavan 24 tunnin ajan. Meikkailla saa kuitenkin ihan normaalisti jo seuraavana päivänä :)

Mikroneulausta tytöt suosittelee 4-6 kerran sarjahoitona eli hei hei kaikki rypyt, arvet sekä hyperpigmentaatiot sillä täältä pesee :)

Let´s zumba..tai siis let´s rullataan! :D

<3:lla Yade


1 kommentti:

 1. P.S. Neulakanavat ovat neulan ihoon tekemiä pikkuruisia "reikiä". :)

  VastaaPoista