by Anna&Maria

by Anna&Maria

4/09/2013

Men, men, men, men, menly men!

Vaikka esittelin ihotyypit jo aiemmin, eikä tämä sinänsä ole erillinen ihotyyppi, ajattelin kertoa seuraavaksi muutaman faktan miehen ihosta. Miehen iho kun eroaa useimmiten naisen ihosta melko paljonkin. Miehen iho on nimittäin naisen ihoa hieman paksumpi (yleisesti ottaen n. 24% paksumpi!) ja rasvaisempi. Se myös kestää paremmin ulkoisia rasitteita ja siinä luonnollisesti kasvaa parta. :)

Hoitamattomana miehen iho menettää vähitellen kosteutta, jonka johdosta iho alkaa kuivua ja hilseillä ja erilaiset ongelmat alkavat näkyä. Miehillä iho ikääntyy myöhemmin mutta ikääntyminen etenee nopeammin. Iho myös ohenee ikääntyessään.

Myös miehen ihonhoitotuotteet valitaan ihotyypin mukaan. Tuotesarjat ovatkin laajentuneet viimevuosina ja uusia sarjoja ja tuotteita on tullut paljon markkinoille. Tärkeimmät tuotteet miehen ihon hoidossa ovat:


  1. Puhdistus - ihonhoidon perusta (eikä se vie kuin minuutin! :))
  2. Kosteusvoide - säilyttää ihon kosteustasatainon, estää siis ihoa kuivumasta (puhdistuksen jälkeen levitetään kasvoille, ei silmänympärysiholle - siihen on omat voiteensa ;))
  3. After shave - balsami, rauhoittaa parranajon jälkeen (herkälle iholle sopii esim, alkoholiton kasvovesi)
  4. Kuorinta - ennen parranajoa, poistaa kuolleen ihosolukon
<3:lla Yade

P.S. Kasvohoito sopii ja tekee hyvää myös miehen iholle. Varaa siis itsellesi kasvohoito ja totea itse! ;)


Tästä uusi look?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti