by Anna&Maria

by Anna&Maria

4/16/2013

Arvonta!


Minua (ja tyttöjäkin) kiinnostaa kovasti mitä mieltä olette blogistamme, otetaan siis tähän väliin pieni arvonta. :) Ajatuksena on, että:

 1.  Kommentoit tämän tekstin kommenttiboksiin, mitä mieltä olet blogista ja/tai onko joku aihe, joka sinua erityisesti kiinnostaisi. Saat yhden arvan.
 2. Jos vielä jaat tämän omassa blogissasi, saat toisen arvan. :)
Palkintona on Mary Cohr:n Doux Foliant entsymaattinen kuorinta. Aikaa osallistumiselle on huhtikuun 2013 loppuun asti. Arvonta suoritetaan 2.5.2013 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.



Näin Maria ja Anna kertovat kuorinnasta:
"Doux Foliant on tehokas, mutta erittäin hellävarainen kasvojen kuorinta kaikille ihotyypeille. Tuotteen tärkein vaikuttava aine on papaiinientsyymi, joka irroittaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihosta ilman minkäänlaista mekaanista rasitusta. Koostumukseltaan kuorinta on samettisen pehmeä ja tuoksultaan miellyttävä. Kuorinta ei sisällä lainkaan rakeita. Useimmat eivät halua kuoria ihoaan lainkaan, koska kuorinnan jälkeen iho usein tuntuu kireältä ja kuivalta. Doux Foliant:n jälkeen ei tule moista tunnetta. Ihosi tuntuu hehkeältä ja puhtaalta. Kuorinta levitetään puhtaalle, kuivalle iholle. Annetaan vaikuttaa muutama minuutti, jonka jälkeen voit hellästi hieroa kuorintaa kasvoilla. Kuorinta muuttuu koostumukseltaan ihanaksi öljyksi joka on helppo huuhdella pois kasvoilta. Doux Foliant-kuorinnalla voit huoletta kuoria myös huulet ja silmänympärysihon. Muistathan, että kuorintaa ei saa tehdä saunassa. Parhaan tuloksen saat, jos kuorit ihon saunan tai kuuman höyrysuihkun jälkeen."
Onnea arvontaan!

<3:lla Yade

9 kommenttia:

 1. Blogi on ihana. Rennolla, mutta asiantuntemuksella ja sydämellä kirjoitettu. Ihania tarjouksia usein.
  Ja kovasti kiinnostaisi nyt nuo kasvohoidot/kaulanalueen iho..ikää melkein 50 ja kerran eläissäni kasvohoidossa käynyt. Mitäs olis tarjolla?

  VastaaPoista
 2. Blogi on huippu. Mielenkiintoisia aiheita ja hyviä vinkkejä. Mahtavaa että ukotkin otetaan huomioon :)
  Mieluiten luen vinkkejä ihonhoitoon kotikonstein ja miten ammattilaiset puunaavat oman ihonsa päivittäin, mitä löytyy teidän peilikaapista :)

  VastaaPoista
 3. Blogia on kiva seurata. Tuttu paikka ja tutut ihmiset sen takana :)

  Heli

  VastaaPoista
 4. Blogissa on paljon paljon asiaa ja asiantuntemusta löytyy.

  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon Sikurina ja kiitos kommentistasi. Tällä kertaa arpaonni suosi sinua, kun onnettaremme Tiina vetäisi nimesi arvontalaatikosta. :)
   Laita meille tulemaan osoitetietosi dayspayade@gmail.com, ellet ole lähiaikoina vierailemassa meillä, jolloin saat kuorinnan mukaasi. :)

   Poista
 5. Olisiko mahdollista saada joku kirjoitus jalkojen hoidosta? :) Blogisi on kiva, käyn sitä välillä seurailemassa!

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi, uusi tuttavuus!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne! <3 Jalkahoidosta on tulossa toukokuun aikana infoa, ja tuo kaulan alueen iho oli oikein hyvä idea. Tänään arvotaan kuorinta, ilmoitan sitten! ;) Kiitos, kiitos, kiitos! <3

  VastaaPoista
 8. Tykkäsin esimerkiksi tuosta Marian matkakosmetiikka-jutusta, siinä oli hyviä vinkkejä. Tykkään myös lukea kauneushoitolan arjesta; ihan vaikka eri hoitomuotojen esittelyjä. Olisikohan mahdollista saada myös jonkinlainen `ihonhoidon pahimmat virheet ja väärinymmärrykset; eli älä tee näin...`-juttu.
  Yhdellä arvalla mukana arvonnassa
  teijapistelentoatelisanetpistefi

  VastaaPoista