by Anna&Maria

by Anna&Maria

4/28/2014

Huhtikuun Liv-boxi

Jälleen oli aika noutaa Liv Boxi postista. Boxin teemana oli tällä kertaa luonto ja sen antimet.

Boxi sisälsi seuraavat tuotteet:

LadyVita Beauty-ravintolisäkapselit

Tuotteen raaka-aineet auttavat ylläpitämään ihon, kynsien sekä hiusten terveyttä. Niinhän sitä sanotaan, että kauneus tulee sisältäpäin. Ja tottahan se on. Samalla tavalla kuin hoidamme ihoa ulkoisesti tuotteilla, pitää sitä hoitaa myös sisäisesti. Tämä on todella mielenkiintoinen tuote, sillä lisäravinteet kuuluvat jokapäiväiseen elämääni.

Argan Care- Healing Smoothie reconstructive hair mask

Hiuksia ravitseva naamio, joka palauttaa kosteustasapainon kuiviin ja käsitellyihin hiuksiin. Naamio tuoksui ihanalle ja teki hiuksista ihanan pehmeät.

Arcan Care- Moisture Shot hydrating styling cream

Syväkosteuttava muotoiluvoide kaikille hiustyypeille. Vahvistaa, kosteuttaa sekä poistaa hiuksista sähköisyyttä. Tämäkin tuote tuoksui mielestäni ihanalle, eikä jättänyt hiuksia yhtään rasvaisiksi. Tämä on erittäin harvinaista tämäntyyppisille tuotteille. Olen useamman kerran kokeillut voidemaisia muotoilutuotteita, jotka ovat kyllä jättäneet hiukset "likaisen" tuntuisiksi. Tämä ei sitä tehnyt joten suosittelen!

Nive- Pure&Natural Body Lotion

Puhtaalle tuoksuva vartalovoide jokapäiväiseen käyttöön. Voide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Jättää ihon pehmeäksi ja raikkaan tuoksuiseksi.

Herbina- Biohajoava ruusupuhdistus kasvoille

Tämä tuote oli paketin ylläri! Olin aika ennakkoluuloinen tämän suhteen, mutta se osoittautui aivan turhaksi. Tuote tuoksuu miedosti ruusulle ja siis ihan niille oikeille ruusuille. Koostumukseltaan tuote on vaahtomainen ja puhdistaa kaiken meikin kasvoilta ihan jo ensimmäisellä pesukerralla. Tuote tuntuu niin kevyeltä, etten olisi ikinä uskonut sen puhdistavan ihoa niin hyvin. Oikein hyvä tuote!

Ella Baché- tomaatti-voide kasvoille

Mielestäni tällä tuotteella on ihan väärä nimi. Olen kuullut tästä klassikosta useamman kerran ja miettinyt mielessäni, etten tulisi sitä edes kokeilemaan! Tomaatti-voide antaa minulle mielikuvan jostain tomaattipyreestä tai pastakastikkeesta. Ja niitä en mielelläni kyllä kasvoihin laittaisi... Mutta taas ennakkoluuloni menivät roskakoriin. Tuotteen tuoksusta ei tule millään tavalla mieleen tomaatti vaan jokin ihanan raikas ja ylellinen tuoksu. Voide on täyteläinen ja melko rasvainen, joten olen käyttänyt sitä yövoiteena. Iho tuntuu vielä aamullakin ihanan pehmeältä.
<3 Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti