by Anna&Maria

by Anna&Maria

12/14/2013

Yaden joulukalenterin 14.luukku


Ihanaa, nyt on joulukuun LivBoxin aika!:) Paketti sisälsi tälläkin kertaa vaikka mitä ihanaa!

Paketin sisältö oli seuraavanlainen:

Isispharma, Ruboril Expert C- punoitusta peittävä, sekä couperosa-ihoa hoitava voide.
Tuote on tarkoitettu käytettäväksi paikallisesti peittämään couperosasta aiheutuvaa punoitusta. Tämä tuote on todella ihanteellinen pohjoismaalaiselle iholle. Voide on väriltään vihreää, mikä takaa tasoitetun ja hyvän lopputuloksen. Koostumukseltaan voide on hyvin kevyt. Voiteen päälle pystyi levitämään meikkivoiteen ja ihoni näytti kyllä todella raikkaalta ja kuulaalta.

Goldwell, StyleSign Sleek Perfection ja StyleSign Hot Form- Hius-seerumi, joka toimii myös muotoilutuotteena.

Nivea, Smooth Caring Body Lotion-vartalovoide. Aika peruskamaa ;D

Tuoksunäytteet: (nämä on ne mun ehdottomat lempparit!)

Katy Perry Killer queen- hedelmäinen kukkaistuoksu. Ja niistähän minä tykkään! Tuoksu muistuttaa mielestäni hyvinkin paljon yhtä lemppari tuoksuani, Lancomen La Vie Est Belleä. Miellyttävä tuoksu, mutta Lancome vie kyllä kisavoiton näistä kahdesta.

Just Cavalli For Women- Todella naisellinen tuoksu. Ihanan puhdas, mutta kuitenkin aika lämmin. Ja ei ihme, että tuoksusta tykkän sillä se sisältää mm. liljankukkaa, joka on yksi mun lemppari kukista :)

Just Cavalli For Men- Varmaan ensimmäinen tuoksunäyte LivBoxista, jota en itse käytä. Mutta sepäs johtuukin siitä, että se on tarkoitettu niille komeammille yksilöille :) Tuoksu on aika mausteinen, muttei kuitenkaan tunkkainen. Hyvä tuoksu!

MSCHIC, Pure LipLiner
Täyteläinen huultenrajauskynä, jolla loihdit aika pysyvänkin huulimeikin. Värikin oli erittäin mieluinen fuksia. Sopii hyvin pikkujoulurientoihin :)

Elegant Touch, kynsitarrat
Näitä en ole itse koskaan aikaisemmin kokeillut. Tarrat näyttävät niin upeilta, että nämä on kyllä testattava! Laitan kuvia blogiin, heti kun on uudet kynnet huollettu :)

Tämän kuun suosikkituote oli nuo ihanat leopardi-kuvioiset kynsitarrat! En malta odottaa, että pääsen niitä testaamaan:) Livboxi on myös kiva joululahja! Soveltuu hyvin kaikista uutuustuotteista intoileville ;D

<3 Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti