by Anna&Maria

by Anna&Maria

11/12/2013

Marraskuun LivBox


Olipa kerran eräs syksyinen ilta ja minua piristi postin saapumisilmoitus! Voisiko se olla?! Sen on oltava marraskuun LivBox! Ja niinhän se olikin <3

Marraskuun teemana oli tällä kertaa juhlat ja se sisälsi seuraavat kauneustuotteet:

Vichy Idéalia- päivävoide

Vichyn voide on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Koostumukseltaan se on täyteläinen, mutta ei kuitenkaan jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Meikkivoide oli helppo levittää heti voiteen levityksen jälkeen. Voide jättää ihon sametin pehmeäksi ja pienten helmiäisihiukkasten ansiosta iho saa kauniin hehkun!

IdHair Elements Gold Fix It in Placa- hiuskiinne

Pitkäkestoinen hiuslakka, joka sai myös minun (välillä jopa holtittomat) luonnonkiharat kuriin!
Mielestäni tuotteessa on hyvin mieto tuoksu, joten sopii hyvin myös herkkänokkaisille.

Cailap By Mariela Sarkima- meikkisieni

En edes muista koska viimeksi on tullut meikkisientä kokeiltua! Tämä oli kyllä ihan mukava tuttavavuus. Hyvin erilainen sieni verrattuna tavallisiin meikkisieniin. Sienessä on kaksi erilaista puolta, joista toinen on hieman kumimainen ja toinen ns. "karvainen". Tällä sienellä meikkaus sujui oikein näppärästi. Itse olen aina tottunut käyttämään omassa meikissäni ihan sormia.

Batiste- kuivashampoo

Kuivashampoot ovat tällä hetkellä IN. Itsekin tulee käytettyä aina silloin tällöin mutta, enemmän kylläkin muotoilutuotteena kuin itse shampoona. Batisten kuivashampoo ei tosiaan jätä hiuksia yhtään tahmaisiksi, vaan raikastaa hiuksia. Tämä tuote toimii enemmän kuivashampoon asemassa, eikä niinkään muotoilutuotteena. Batistelta löytyy sitten XXL-versio, joka toimii muotoilutuotteena ja tuuheuttaa hiuksia.

Académie Masque ál Ábricot- aprikoosinaamio

Tämä tuote oli marraskuun boxin ehdoton suosikki! Niin ihanan tuntuinen ja sitäkin ihanamman tuoksuinen! Naamion jälkeen iho oli todella raikas ja kuulas. Sopii täydellisesti ennen tai myös juhlien jälkeen. Naamio on pakattuna 10 ml annosnappeihin, joten yhdestä napista riittää kahteen kertaan ;)


Ihanaa joulunodotusta uuden Boxin merkeissä!

<3 Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti