by Anna&Maria

by Anna&Maria

8/14/2013

Kosmetiikan kokkauskurssi



Koska ollaan molemmat niin kiinnostuneita kaikesta, joka liittyy kosmetiikkaan ajateltiin jakaa teidän kanssa meidän uusi harrastus! Eli tulossa siis blogiin meidän testaamia kotikosmetiikan reseptejä! Ja toivomme tietysti, että jaatte omat suosikit tuolla kommenttiboxissa niin meille kuin muillekin lukijoille :) Me sitten testaamme ja kerromme kokemuksia.

Kotikosmetiikasta löytyy paljon tietoa internetistä ja onpa aiheesta kirjoitettu muutama kirjakin :) Monet vannovat täysin luonnollisen kosmetiikan nimeen ja valmistavat kaikki tuotteet itse kaapista löytyvistä raaka-aineista, mutta me kuitenkin suosittelemme kotikosmetiikkaa harrastusmielessä esimerkiksi viikonloppuisin, polttareihin tms :) Tässä Marian kokemuksia vartalonkuorinnasta.

Monet vartalotuotteet sisältävät kofeiinia, joten ajattelin tehdä vartalokuorinnan keitetyillä kahvinpuruilla. Tämä jos mikä oli sottaista hommaa!:) Kannattaakin ottaa sinne kylpyhuoneeseen rikkakihveli mukaan, jotta voit lakasta purut eikä viemäri tukkeudu.

Kahvinpurut tuntuivat aika tehokkailta rouheisen rakenteensa vuoksi. Ihoni rupesi melkein heti punoittamaan. Tämä on yleensä merkki siitä, että nestekierto vilkastuu. Huuhdeltuani purut pois iho tuntui pehmeältä. Kahvin tuoksu oli kyllä sen verran voimakas, että suosittelen lämpimästi suihkugeelin käyttöä kuorinnan jälkeen. Lopuksi laitoin mitäpäs muutakaan kuin Cuccio Naturalén Body Butteria :) Aika herkullinen yhdistelmä!

Hauska kokeilu kaiken kaikkiaan! Onko kukaan muu kokeillut tätä kotona? Jos ei niin suosittelen kokeilemaan :)


<3 Maria ja Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti