by Anna&Maria

by Anna&Maria

8/01/2013

Geelilakkaus

Jipii! Vihdoinkin saatiin valikoimaan Cuccio Naturale-sarjan geelilakkaus :) Geelilakkaus on tämän hetken kuumin juttu ja pakkohan se oli heti testata! Olemme Marian kanssa täysin hullaantuneet Cuccion tuotteisiin, joten tämä oli aika selvä valinta meille :)

kuka voisi vastustaa näitä söpöläisiä? ;)


Geelilakkaus tehdään siis oman luonnonkynnen päälle ja sillä saadaan loihdittua kaunis ja kestävä lakkaus moneksi viikoksi. Cuccio-sarjasta löytyy ihania värivaihtoehtoja ja joka väriin löytyy vastaava kynsilakka-sävy, jolla geelilakkausta voi tarvittaessa korjata. Halusin melko neutraalin sävyn kynsiini, jotta en järkyttäisi kaikkia sukulaistätejä kummityttöni rippijuhlissa ;) Tässä lopputulos.

                                                                        Niin söpöt!!Olin hieman epäileväinen geelilakkauksen kestoa kohtaan, mutta voi miten väärässä olinkaan! Olen tarkoituksella koetellut kynsiä mm. ikkunoiden pesulla ilman käsineitä, keittiön supersiivouksella sekä uuden kelloni lukolla...Ja lakkaus on ja pysyy! Kynnet ovat kasvaneet hurjasti ja niitä olen lyhentänyt ihan normaalisti viilalla. Tässä vielä kuvaa yli kahden viikon jälkeen. Voin kertoa, että tämä on ehdottomasti uusi suosikkini! Anna <3 Cuccio.


                                                                   Edelleen hienot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti