by Anna&Maria

by Anna&Maria

5/24/2013

Rakennekynnet


Jatketaan käsiteemalla ja otetaan seuraavaksi käsittelyyn rakennekynnet, joiden käyttö taitaa kohta olla yhtä yleistä kun kampaajapalveluiden käyttö. :) Meillä tehdään siis myös rakennekynsiä geelillä sekä geeliakryylillä, joten kyselin tytöiltä hieman lisätietoa.
Geelikynnet eivät siis ole "tekokynnet" (ne kynnen päälle liimattavat ovat), vaan kyse on oman kynnen vahvistamisesta. Mikäli kynsiin halutaan pituutta (nopeasti), voidaan käyttää joko tippejä tai rakentaa jatko muotin avulla (kts. kuva 1).
Geeli on täysin hapotonta, jonka ansiosta se on hellävarainen (ja geelin tuoksukin on superherkullinen! ;P). Geelikynnet vahvistavat omaa kynttä n. 60%. Näinollen kun valitset pituuden joka sopii "elämäntyyliisi" (=mitä työtä teet, kuinka paljon käytät käsiäsi, jne.), eivät geelikynnet ole millään tavalla haitalliset omille kynsillesi. Mikäli kaipaat enemmän vahvistusta tai pituutta, voidaan geelaukseen käyttää geeliakryyliä. Geeliakryylissä on geelin kiilto ja akryylin kovuus. Siksi se sopii erityisesti henkilöille, joilla kynnet ovat kovassa käytössä. ;) Tämäkin menetelmä on täysin hajuton.
Kuva 1: geelikynnet muoteilla


Kynnen voi jättää täysin luonnolliseksi tai koristella haluamallaan tavalla. Kynnen koristeluissa vain taivas on rajana (alla vain muutamia esimerkkejä). :) Geelikynnet voi myös lakata tavallisella kynsilakalla. Kynsilakka pysyy geelikynsissä huomattavasti pidempään ja se tulee poistaa asetonittomalla kynsilakalla, jottei geelipinta vahingoitu.

Värigeelillä ja glitterillä tehtyjä ranskalaisia manikyyrejä

GlitterikärkiäRakennekynsien huoltoväli on n. 1kk. Huoltovälin pituus riippuu siitä, kuinka nopeasti kynnet kasvavat (geelikynnet eivät kulu päästä, joten kasvu on usein nopeampaa kuin luonnonkynnellä). Yleisesti ottaen huoltoväli on n. 3-6 viikkoa.


Kuvan 1 kynnet kahden viikon jälkeen :)


Kynnen geelauksen avulla voidaan ehkäistä tai korjata esimerkiksi keskeltä lohjenneita kynsiä (kun lohkeama ei kasva pois). Geelaus yleensä vaikuttaa myös kynsinauhojen kuntoon ja se suojaa kynnen pintaa kolhuilta yms.
Myös varpaankynsiä on mahdollista geelata, mutta siitä myöhemmin lisää jalkahoidon yhteydessä! ;)


Aurinkoa odotellessa! ;)
<3:lla Yade

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti