by Anna&Maria

by Anna&Maria

6/22/2014

Kesäkuun Liv Boxi


Kesäkuun Liv Boxi tuli sopivasti viikonlopulle. Boxin teemana oli selkeästi ystävämme aurinko!

Boxi sisälsi seuraavat tuotteet:

Neutrogena Visibly Clear, Pore & Shine Daily Scrub
Kuorintavoide, joka vähentää ihon kiiltoa sekä supistaa ihohuokosia. Kuorinta oli koostumukseltaan aika kermainen, mutta näin herkälle iholle turhan rakeinen. Kuorinnan jälkeen iho tuntui kyllä todella pehmeältä, eikä yhtään kuivalta. Ei siis itselläni soveltuisi jokapäiväiseen käyttöön.

Nivea In-Shower Body Milk
Suihkussa käytettävä vartalovoide. Tätä tuotetta olen itseasiassa halunnut jo jonkin aikaa kokeilla.
Voide piti levittää suihkugeelin jälkeen ja huuhdella sitten pois. Tosi jännä tuote! Tuntui hassulta pestä voidetta pois, mutta iho jäi yllättävän pehmeäksi. Ideana on, ettei voidetta laiteta enää suihkun jälkeen, mutta oma ihoni sitä kyllä kaipasi.

Rimmel, Apocalips
Huulilakka, jossa yhdistyy huulipunan intensiivinen väri sekä huulikiillon kiilto. Tuote levittyy tosi hyvin, eikä jätä minkäälaista tahmeaa pintaa. Helppo ja hyvä tuote jos etsit astetta kestävämpää huulikiiltoa.

Hansaplast, Anti Callus, 2in1 peeling
Tuote, jossa yhdistyy tehokas kuorinta sekä ihoa hoitavat ainesosat. Tämä tuote tuntui aivan ihanalta! Runsaasti rakeita ja hoitavia ainesosia sisältä kuorinta jätti ihon todella pehmeäksi.

Ecotools, pesukukka
Pesukukka on entuudestaan varmasti monelle tuttu, mutta näin kierrätetyistä materiaaleista tehty pesukukka oli uusi tuttavuus. Tuotetta voit käyttää pesusienenä tai kuivaharjaukseen. Ihanan näköinen pallero. Tämä tuote jää vakituiseen käyttöön.

Bic Soleil Bella, varsiterä
4-teräinen varsiterä, jossa erikoisleveä kookosmaitoa sisältävä voidenauha. Olen sokeroinnin ystävä, joten tälle tuotteelle ei tule kauheasti käyttöä. Varmasti kuitenkin kokeilemisen arvoinen tuote.Tällaisia tuotteita tällä kertaa ja seuraavaksi heinäkuun boxin kimppuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti