by Anna&Maria

by Anna&Maria

1/17/2014

Maailman paras putsari


En vaan millään kyllästy hehkuttamaan tätä tuotetta! Olen kokeillut läpi lähes kaikki markkinoilla olevat puhdistustuotteet. Mukaan on mahtunut edullisia tuotteita kuten Lorealia ja Niveaa, apteekkikosmetiikkaa kuten Neutrogenaa ja Vichyä sekä ns.merkkikosmetiikkaa, joista suosikkiani Biothermia olen käyttänyt pisimpään. Kokeiltuani Mary Cohrin Perfect Gel Cleanseria tiesin heti, että tämä tuote oli tullut jäädäkseen. Kirjoiteltiin tästä blogiin jo kesällä.


Vierastan yleensä tuotteita, joiden sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille. Meillä on kyllä Marian kanssa erilaiset ihot ja tämä tuote sopii meille molemmille, joten kai se sitten voi joidenkin tuotteiden kohdalla toimia :) Mikä tästä puhdistustuotteesta sitten tekee niin ihanan? Koostumus on ihanan geelimäinen, mutta muuttuu iholla hieman öljymäiseksi puhdistaen tehokkaasti meikin ja jättäen ihon samettisen pehmeäksi. Erityisen hyvä tämä tuote on talvella, jolloin ainakin oma ihoni kärsii järjettömästä pintakuivuudesta. Kuvassa muuten myös toinen suosikkini eli Instant Purete-puhdistusvesi, joka on todellinen pelastus silloin kun väsyneenä pitäisi vielä puhdistaa meikit. Tällä saa nopeasti puhdistettua myös silmämeikin. Molemmat tuotteet sopivat myös ripsienpidennysten käyttäjille.

Perfect Gel Cleanser on Yaden tammikuun tuote ja sen voi hankkia kasvohoidon yhteydessä -10% alennuksella. Ihanaa viikonloppua!Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti