by Anna&Maria

by Anna&Maria

1/04/2014

Himalajan-suolasaippua testissä


Sain joulupukilta lahjaksi Himalajan-suolasaippuan. Se on 100% luonnontuote ja sisältää ainoastaan puhtaimpia suolakristalleja, jotka ovat muodostuneet miljoonia vuosia sitten meriveden höyrystyessä.

Suola sisältää paljon ihoa ravitsevia mineraaleja, jotka auttavat tasapainottamaan ihon toimintoja. Lisäksi suola puhdistaa, kosteuttaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Eli saippua sopii hyvin myös vartalolle.

Suolaa käytetään kostutetulle iholle ja se huuhdellaan runsaalla vedellä. Itselläni iho rupesi hieman punoittamaan ja kirvelemään, mutta se kuuluu asiaan. Tunne lakkasi hyvin nopeasti ja sitten iho tuntuikin tosi hyvältä. Suolasaippuan käytön jälkeen annoin ihon olla ilman mitään voidetta. Voisi kuvittella, että iho tuntuisi todella kuivalta mutta näin ei käynyt. Toki tähän piti hieman totutella, mutta parin päivän kuluessa iho alkoi jo tottumaan tähän. Aamuisin käytän kyllä kosteusvoidetta meikkivoiteen alle.

Suolasaippuaa voin kyllä suositella kaikille. Toki saippuan voit korvata myös mineraalisuolalla ja öljyllä, mutta itse pidän tästä saippuasta enemmän :)


Suolakivi kannattaa säilyttää kuivassa, ettei se liukene. Kannattaa välttää myös kosketusta metallin kanssa sillä se saattaa aiheuttaa korroosiota.

Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti