by Anna&Maria

by Anna&Maria

6/19/2013

Maria, Anna ja Yade Tukholmassa!


 

Jo keväällä aloimme pohtimaan miten juhlistaisimme Yaden 3-vuotista taivalta ja päätimme varata risteilyn Tukholmaan :) Matkamme alkoi viime torstaina katajanokan terminaalista, josta hypättiin Viikkarin kyytiin. Alkumatka nautittiin Helsingin aurinkoisesta säästä laivan kannella. Tax freen auettua suunnattiin sinne tekemään ostoksia ja tutkimaan tietysti kaikki kosmetiikkahyllyt! Matkaan tarttuivat ehkä maailman söpöimmät flip flop-sandaalit ja vähän muutakin ihanalta Ted Bakeriltä.


Ted Baker :)


Ostosten jälkeen mentiin syömään salaatit tapas-ravintolaan ja ihan mielettömät salaatit olikin! Kannattaa kokeilla, sopii myös suurempaan nälkään :P Loppuilta nautittiin hyvästä seurasta ja musiikista. Asusteeksi löytyi ihan mielettömät pinkit stetsonit!



 


Aamusta suunnaksi otettiin pilvinen tukholma, joka ei pettänyt meitä tälläkään kertaa. Oltiin suunniteltu tarkasti missä kaupoissa käytäisiin, mutta aika vierähti ostosten lomassa niin nopeasti että unohdimme syödä ja osa kaupoista jäi sitten seuraavaan kertaan. Ennen paluuta laivalle suuntasimme tukholman "herkkuun" eli åhlenssin ruokaosastolle. Mukaan tarttui sushia ja vähän muutakin. Nimikko- colat oli tietenkin pakko saada :P




Ruokailun jälkeen tutkittiin ostoksia, joita ehti kertyä ihan kivasti! Tässä vaiheessa tarvittiin myös  pienet kauneusunet ja sitten suunnaksi otettiin jälleen tax free. Mukaan tarttui tällä kertaa karkkia ja pieniä tuliaisia kotiin. Jaksettiin edelleen myös kiertää samat kosmetiikkahyllyt :D



Loppuillasta nautittiin laivan live-bändin musiikista sekä otettiin erä ilmakiekkoa. Ottelun lopputuloksesta ollaan edelleen hieman eri mieltä...;)

Seuraavana aamuna olimmekin sitten jo takaisin kotona. Kaikenkaikkiaan meidän reissu Tukholmaan oli ihan super! Hyvää ruokaa, rentoutumista, shoppailua ja mahtavaa seuraa. Tästä on hyvä jatkaa :)

Lämminta ja aurinkoista kesää kaikille! Ja vielä kerran paljon onnea meidän ihanalle Yadelle!




< 3:llä Anna ja Maria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti