by Anna&Maria

by Anna&Maria

5/29/2014

Sokerointi


Ärsyttääkö säärikarvojen ajelu kesällä?
Jos et ole vielä kokeillut karvanpoistoa sokerilla niin nyt se kannattaa. Sokeroinnissa on paljon etuja verrattuna muihin tarjolla oleviin karvanpoistomenetelmiin.

Sokerointi vs. gilette venus-höylä
Terä on aina tylsä ja ne ovat järjettömän kalliita. Karvat myös tuntuvat kasvavan takaisin ennen kuin ehdit saada housut jalkaan... ja vaahtokin on taas loppu. No words.

Sokerointi vs. epilaattori
Nyt kaikki kunnia niille naisille, jotka voivat epilaattori käyttää! Olen kokeillut pari kertaa ja saan kylmiä väreitä pelkästä ajatuksesta. Sattuu mielestäni ihan ylivoimaisesti eniten kaikista tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Sokerointi vs. vahaus (kotona tai kauneushoitolassa tehtynä)
Vahaus pitää karvat pidempään poissa, mutta merkittävin ero on siinä miten karva lähtee. Sokeroinnissa karva poistetaan noudattaen karvan luonnollista kasvusuuntaa eli toisinpäin kuin vahauksessa. Tässä on etuna se, että karva ei katkea vaan lähtee juurineen pois. Sokeri on myös vesiliukoista eli vaatteiden sotkeutumista on turha pelätä. Sokerointi poistaa iholta kuolleen pintasolukon jättäen ihon ihanan pehmeäksi. Go sugar!

Sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja mistä tahansa, joten tähän hommaan kannattaa nyt viimeistään tutustua. Day Spa Yade tarjoaa kaikista toukokuun aikana varatuista normaalihintaisista sokeroinneista -20% eli ladies now or never? Vielä muutama päivä aikaa hyödyntää tämä etu. Aikaa pääset varaamaan täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti