by Anna&Maria

by Anna&Maria

5/25/2014

Toukokuun Liv Box


Jälleen oli Liv Boxin aika täyttää kosmetiikkaa pursuilevat kaappini. Tosi kiva boxi tällä kertaa!

Tällä kertaa boxi sisälsi seuraavat tuotteet:

Cutrin Reflection Color Boost- shampoo ja hoitoaine
Shampoo ja hoitoaine, jotka auttavat säilyttämään värin hiuksissa pidempään sekä suojaavat hiuksia mekaaniselta kulutukselta ja UV- säteilyltä. Shampoo pesi tehokkaasti hiukset (ottaen huomioon, että käytän lähes päivittäin hiuslakkaa) ja hoitoaine jätti silkkisen lopputuloksen. UV-suoja estää hiusten väriä haalistumasta.

PAESE Rouge With Argan Oil- poskipuna
Kyseinen merkki oli tähän asti minulle täysin tuntematon. Poskipunan sävy oli aivan täydellinen! Tuli niin hehkeät poskipäät, että tulen jatkossakin käyttämään tätä tuotetta. Tuote sisältää kosteuttavaa argan-öljyä, joka estää ihoa kuivumasta ja tekee tuotteesta helposti levittyvän.

ACO- Aurinkosuojavoide huulille SPF 30
Tämä tuote tuli todella tarpeeseen. Unohdan aina suojata huulet auringolta ja mikä sen inhottavampaa kuin käräyttää huulet auringossa. Tämä tuote tulee kulkemaan mukanani koko kesän!

Dermalogica-Skin Perfect Primer SPF30
Esimerkiksi meikin alle pohjustusvoiteeksi tarkoitettu voide. Tuote on sävyltään ruskeaa ja levitettäessä iholle se sulautuu ihon omaan sävyyn. Lisäksi tuote häivyttää juonteita ja saa ihon näyttämään hehkeältä. Todella hyvän tuntuinen tuote! Ja mikä parasta, tuotteessa on SPF 30 aurinkosuoja.

Dolce Edp by Dolce&Gabbana
Näin tuoksuja rakastavana ihmisenä kokeilin innolla tätä! Tuoksu on todella miellyttävä, mutta hyvin samankaltainen kuin Bossin Jour-tuoksu. Jour on yksi suosikki tuoksuistani, joten tämäkin on erittäin mieluinen!

Ibero- korvakorut
Tosi ihanat helmikorvikset! Näitä tulee varmasti käytettyä.

Sally Hansen Diamond Strength nail colour-kynsilakka
Tuote on todella kauniin näköinen! Minulla on tällä hetkellä Cuccion geelilakkaus kynsissä, joten tätä tuotetta en ole päässyt vielä kokeilemaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti